У Києві співробітники поліції відібрали у батьків трьох дітей, які гуляли з ними центром столиці, запідозривши, що батьки їх б'ють.

Про це повідомляє Головне управління поліції в Києві.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, на бульварі Лесі Українки перехожі побачили трьох хлопців, які гуляли з батьками. На тілі дітей були помітні численні тілесні ушкодження, тому перехожі зателефонували до поліції.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Правоохоронці на місці поспілкувалися з батьками, які пояснили, що тілесні ушкодження діти отримали під час гри. Але наймолодший, 5-річний хлопчик розповів поліцейським, що його 7-річного та 10-річного братів багато разів били батьки.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Працівники ювенальної превенції вирішили негайно вилучити малолітніх дітей з родини. Медики зафіксували на тілі хлопчиків численні синці та садна. Зараз вони перебувають у лікарні, їхньому життю та здоров'ю нічого не загрожує.

На даний момент відомо, що батькам загрожує до п'яти років позбавлення волі. А також вирішується питання про позбавлення батька і матері батьківських прав.

Нагадаємо, що у Вінниці суд тимчасово відібрав дітей у жінки, яка зловживає алкоголем.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі п'яна жінка розгулювала містом з дітьми.

Також портал "Знай.uа" писав, що жовтневий районний суд Харкова присудив позбавити батьківських прав місцеву мешканку, яка не займалася своїми дітьми.