42-річний ветеран АТО, який 18 вересня захопив міст Метро в Києві, розповів, що таким чином намагався привернути увагу громадськості до своїх проблем. На допиті Олексій Белько заявив, у нього не було вибухівки і він не збирався підривати міст.

"Тому що я чесна людина і я не хочу жити таким життям, яким я зараз живу. Я два тижні живу в машині. Куди б я не звернувся, скрізь мені відмовляють. Сьогодні вранці я хотів підписати контракт. Але мені знову відмовили, мені відмовляють на заправках, мені відмовляють у магазинах, мені відмовляють в банкоматах. Закодовані картки, зламаний телефон", - заявив він на допиті.

Крім того, Белько вважає, що за ним велося спостереження на різних авто. Він вважає, що після ремонту з його машиною почали відбуватися "незрозумілі речі", і що на мосту йому "відключили машину".

"А людей на мосту не було. Я коли заїхав на міст, я попросив спочатку ввічливо за мною не їхати, потім грубо. Пострілом. Більше я нічого не говорив. Я перебуваю в стані наркотичного сп'яніння. Я колю собі наркотики, тому що мені не дають спати шість діб. Квартиру, яку ми знайшли в інтернеті. Знову ж почали відбуватися цікаві речі і мені доводилося жити на вулиці, бо там почали відбуватися незрозумілі клоунади, позбавляють мене сну. Постукування у вікно, хороводи якісь. Відкривання дверей у машині, включення світла. Я вибігав, втратив сон", — додав Белько.

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Колишній військовослужбовець зізнався, що перед скоєнням злочину приймав наркотики.

"Шість днів я не спав. Вживав наркотики, аби нікого не збити. На міст виїхав, щоб нікому не нашкодити. Побачивши хлопців з КОРД відразу здався. Не збирався нічого підривати, тому що підривати було нічого", — говорить затриманий.

Нагадаємо, копи похвалилися спецоперацією на мосту Метро у Києві.

Раніше Знай.ua повідомляв, з'явилися перші фото військового, що погрожував підірвати міст Метро у Києві.

Також Знай.ua писав, влада розсекретила мотиви та вимоги Белько, що замінував міст Метро.