Туризм в Карпатах з кожним роком набирає популярності серед українців. Адже всі хочуть помилуватися на неймовірної краси природу, але при цьому багато хто забуває про техніку безпеки, у результаті чого травмуються.

Так, в суботу, 21 вересня під час підйому на найвищу гору України Говерлу травмувалася 35-річна киянка, повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій Івано-Франківської області.


На місце пригоди оперативно прибув наряд рятувальників. Вони надали потерпілій першу медичну допомогу та на ношах доставили її на Базу Заросляк.

Туристку з Києва передали лікарям міської лікарні в Яремче. Зараз її стан стабільний, її життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Нагадаємо, що львівський екіпаж патрульних нещодавно отримав виклик: у квартирі на вулиці Чернігівській похилого віку дідусь.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" 6 липня найбільша група людей з інвалідністю, а саме порушеннями зору, піднялися на Говерлу, встановивши новий рекорд України.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Портал "Знай.uа" писав, що з'явилася інформація про те, що Верховний суд України дозволив визначати заробітну плату громадянам в іноземній валюті