Впродовж усього дня, 9 жовтня, у Києві триматиметься хмарна та похмура погода. Удень, можливо, пройде дощ, але він закінчиться ще до вечора. Про це розповіли на сайті Sinoptik.

За даними сайту, температура повітря вночі опуститься до 5-6 градусів тепла, вдень прогріється до 8-12 градусів вище нуля.

За останні 130 років найтепліше 9 жовтня було 1893 року – до 30 градусів вище нуля, а найхолодніше – у 1925 році, до 2 градусів морозу.

Народний прогноз погоди: 9 жовтня відзначається день пам'яті апостола Іоанна Богослова. У народі примітили, якщо на Богослова сніг, то зима ввійде в свої права на Михайлів день (21 листопада). Якщо дощ зі снігом – з середини січня і до середини лютого тричі варто чекати сильної відлиги. Якщо сонячно і тепло – липень буде дощовим і холодним.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, чи буде бабине літо і коли чекати його настання.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.