"Укрзалізниця" вляпалася у чергову неприємну історію - так у четвер, 7 листопада, невідомий повідомив про замінування потягу Львів-Дарниця.

Укрзалізниця

Відповідна інформація з'явилася на сторінці "Укрзалізниці" у Facebook.

"Вибухотехніки та правоохоронці перевіряють поїзд №744 Львів – Дарниця. Сьогодні близько 09:30 невідома особа повідомила про його замінування. Для проведення оперативних дій поїзд було зупинено о 09:37 на станції Обвідний. Пасажирів висаджено з поїзда. У поїзді знаходилося 420 пасажирів. Просимо з розумінням поставитися до ситуації, що склалася", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, наступного року Мінсоцполітики України запропонувало 16 офіційних вихідних у зв'язку зі святами. Дати вихідних занесли в постанову №133/0/206-19.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, для поїздів внутрішнього та міжнародного сполучення будуть діяти нові терміни купівлі квитків. З 31 жовтня на деякі потяги "Укрзалізниці" квитки можна придбати за 60 днів до відправлення.

Також портал Знай.uа писав, що "Південна залізниця" провела два тендери на закупівлю двох автомобілів загальною вартістю 1,4 млн. грн.