У Києві патрульні затримали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці церковного кропила.

Про це повідомляє "Київ Оперативний" у Facebook.

У повідомленні йдеться, що у середу, 6 листопада, близько 14-ї години, патрульним надійшов виклик про сімейний конфлікт на вулиці Миколи Закревського, поблизу торговельного майданчика.

Поліція Києва

На місці події інспектори виявили 47-річного громадянина, який перебував в громадському місці з явними ознаками алкогольного сп'яніння та конфліктував з усіма, хто потрапляв під "гарячу руку".

Популярні новини зараз

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Патрульні, які прибули на місце події врегулювали конфлікт та провели з ним профілактичну бесіду. Зважаючи на те, що чоловік своєю поведінкою ображав людську гідність та громадську мораль, інспектори винесли на порушника постанову за ч.1 ст. 178 КУпАП.

Правоохоронці провели чоловіку поверхневу перевірку, під час якої виявили у нього церковне кропило, пояснити походження якого він не зміг.

Поліцейські оперативно встановили храм, якому воно належить та викликали на місце події слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування обставин появи у нього цього предмета та надання правової кваліфікації діям зловмисника.

Нагадаємо, на Київщині недобросовісні продавці продовжують реалізовувати цигарки та алкоголь особам молодше 18 років.

Як повідомляв портал Знай.uа , патрульні затримали жінку, яка поїла малолітньої дитини алкогольними напоями

Також Знай.uа писав про те, що в Києві взялися за ремонт мегапопулярної серед жителів столиці та туристів Пейзажній алеї.