У Києві підлітки побили охоронця магазину. Про це розповіли в співтоваристві «Київ. Оперативний» в Facebook, опублікувавши відповідне відео.

Як повідомляється, натовп підлітків спробувала пограбувати магазин біля метро «Дарниця», але їхні дії помітив охоронець. Він зробив дітям зауваження, а потім подзвонив в поліцію.

Однак патрульні поліцейські на виклик так і не відреагували. Порушники втекли, проте через деякий час вирішили повернутися в маркет заради помсти охоронцеві.

Камери відеоспостереження зафіксували, як молоді люди повертаються в магазин і накидаються на чоловіка з кулаками. Чому правоохоронці не відреагували на виклик, а також обставини події та особистості малолітніх хуліганів встановлюються.

Нагадаємо, що в Прилуках, Чернігівська область, знайшли мертвим на залізничних коліях Дениса Чаленко, 14-річного школяра. За офіційною версією слідства, хлопчик загинув у результаті нещасного випадку на шляхах.

Популярні новини зараз

Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, в мережу виклали відеозапис бійки харківських підлітків. На відео дівчата з особливою жорстокістю наносили один одному удари в різні частини тіла.

Також портал Знай.иа писав, що в Прилуках продовжує гриміти справу про смерть 14-річного школяра Дениса Чаленко. Місцеві правоохоронці розслідували обставина його смерті за статтею "ДТП", однак батьки підлітка і жителі міста не були згодні з цим. Вони переконані, що хлопчика хтось убив.