Добудувати всі об'єкти компанії-забудовника "Укрбуд", яка нещодавно опинилася в центрі гучного скандалу, довірять "Київміськбуду". Про це розповів в ефірі телеканалу «1+1» президент України Володимир Зеленський.

За словами глави держави, саме київської компанії довірять завершення будівництва всіх об'єктів, які повинен був звести "Укрбуд". Для початку необхідно «заспокоїти всіх постраждалих інвесторів», зазначив Зеленський, додавши, що питання вже вирішене, а зобов'язання на себе візьме "Київміськбуд".

Відзначимо, що в листопаді повідомлялося про припинення будівельних робіт майже у всіх житлових комплексах, що належать забудовнику. На інших об'єктах знаходилося не більше десятка будівельників. Також з'явилися чутки про те, що "Укрбуд" розпродає деякі свої об'єкти, в тому числі і земельні ділянки, на яких ведуться будівельні роботи. При цьому терміни введення в експлуатацію житлових комплексів переносилися на невизначений час.

Ще раніше повідомлялося, що частка в бізнес-центрі Arsenal Plaza колишнього глави "Укрбуд Девелопмент" Максима Микитася дісталася співвласнику однією з найбільших київських ресторанних компаній Дмитру Федотенкову за 10 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що пранкер Джокер опублікував листування з контактом, підписаним як "Кличко". У листуванні мова йшла про "слузі народу" Гео Лерос і Олександра Ткаченка.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, голова Спеціальної адміністративної прокуратури Назар Холодницький повідомив про те, що йому писав пранкер "Джокер".

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Столяров (пранкер Лексус) зміг додзвонитися до президента України Володимиру Зеленському.