Під Києвом у Боярці сталася смертельна ДТП. Водій Mercedes С-220 на перехресті наїхав на пішохода і зник з місця аварії. В результаті місцевому жителю відірвало обидві ноги. Його труп знайшли захованим на території гаражів.

ДТП в Боярці

Покинутий автомобіль знайшли неподалік. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

На місці події працювали копи, криміналісти, слідчо-оперативна група та медики. Тіло загиблого направили на проведення судово-медичної експертизи.

За даним фактом порушили кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 3 до 8 років з позбавленням водійських прав строком до 3 років або без такого.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

На даний момент встановлюють місцезнаходження зниклого водія.

Нагадаємо, що на одній з тамтешніх вулиць загинув таксист, який приїхав на виклик. Поки чоловік чекав пасажирку, помер від гіпертонічного кризу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Федишин потрапила до лікарні з чоловіком після страшнї ДТП. Інцидент стався, коли команда артистки їхала з концерту в Шепетівці у Львів.

Також портал Знай.ua писав, що в селі Водяне сталося страшне НП, через криків в одному з будинків, сусіди викликали наряд поліції.