Як відомо, вже тривалий час архітектурна пам'ятка столиці - Гостинний двір руйнується на очах як і самих місцевих мешканців, так і туристів. Якщо більшість бачили тільки фасад будівлі, то практично ніхто не бачив те, що за парканом. Відтак, в мережі з'явилися унікальні фотографії, які демонструють все те жахіття, що залишилося від культурної спадщини.

Гостинний двір, фото - Інформатор

Зауважимо, у столиці все ж намагаються відновити Гостинний двір. Так, нещодавно на будівництво запросили комісію, яка мала на меті зафіксувати руйнування опорних конструкцій і зробити відповідні висновки. Щоправда, за словами активістів, належного дослідження вони не провели.

Гостинний двір, фото - Інформатор

Так, на знімках видно, що на території повно різноманітного сміття, а точніше будівельного. Окрім цього, самий двір затоплений та повністю вкритий цвіллю. Також затопило і південне крило, де утворився цілий басейн.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Гостинний двір, фото - Інформатор

Гостинний двір, фото - Інформатор

Нагадаємо, що на Харківщині правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення".

Як повідомляв портал Знай.uа , співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваних, які причетні до вибуху "Ощадбанку".

Також портал Знай.uа писав, що у Києві сталося зухвале пограбування приміщення Спілки журналістів, розташованого на Хрещатику.