У Києві на вулиці Срібнокільській, 8 в квартирі сталася пожежа через коротке замикання гірлянди. Про це повідомляє пресслужба ДСНС міста Києва.

Так, рятувальники прибули на місце події та встановили, що пожежа сталася в одній з квартир на 14-му поверсі. Слід зазначити, що загоряння сталося через коротке замикання в новорічній гірлянді, якою прикрасили ялинку.

У квартирі загорілася ялинка

"Вже через 15 хвилин з моменту виклику рятувальники ліквідували загоряння. В результаті пожежі гірлянда і ялинка згоріли повністю, пошкоджено особисті речі, меблі та вікно, закопчено стіни та стелю кімнати. Жертв і постраждалих немає", — йдеться у повідомленні.

Також рятувальники закликають жителів та гостей української столиці дотримуватися правил пожежної безпеки при встановленні та прикрашання новорічної ялинки.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

"Не забувайте, що гірлянди потрібно купувати тільки ліцензійного виготовлення. Також обов'язково перевіряйте справність електричного проводу, його ізоляцію. Не слід прикрашати ялинку легкозаймистими іграшками й прикрасами. Будьте уважні і бережіть себе!" — попередили рятувальники.

У квартирі загорілася ялинка

Нагадаємо, що ДСНС міста Києва випустило новий календар на 2020 рік. В ньому головними героями є столичні пожежники.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові під час новорічного корпоративу в одному з місцевих ресторанів сталася пожежа.

Також портал Знай.ua писав, що у мережі з'явилося відео перших хвилин страшної пожежі в одеському коледжі, який забрав 16 життів.