Свята стали приводом для численних порушень ПДР на українських дорогах - водії масово кинулися "обмивати" Новий рік спиртним та влаштовувати п'яні форсажі вулицями.

Таксисти - не виняток, про один із таких кричущих випадків розповідає Інформатор на своїй сторінці у Facebook.

"Днями, на службу 102, зателефонував небайдужий громадянин та повідомив, що таксист, сів за кермо автомобілю Hyundai нетверезим. Заявник також вказав номерні знаки, марку та напрямок руху автівки. Під час відпрацювання отриманої інформації, поліцейські зупинили транспортний засіб, схожий за орієнтуванням. За кермом авто перебував чоловік з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Громадянин погодився пройти огляд на стан сп'яніння. Результат — 1,91 проміле, що перевищує дозволений рівень майже у 10 разів. На керманича патрульні склали протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП. Шановні водії! Закликаємо вас не порушувати закон! Пам'ятайте, що нетверезий керманич — це загроза для життя та здоров'я всіх учасників дорожнього руху!", - йдеться в публікації.

Скріншот facebook

Скріншот facebook

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

На щастя, ніхто із пасажирів нетверезого таксиста не постраждав. Правоохоронці у свою чергу закликають киян бути пильними при поїздках і уважно розгледіти водія, перш ніж він натисне на газ.

Нагадаємо, у Києві ведуть розшук двох громадян Казахстану, які повинні були залишити столицю України, але так і не вилетіли з "Борисполя".

Також Знай.uа писав про те, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.

Як повідомляв Знай.uа, на Харківщині поліцейський відзначився геройським вчинком і потрапив на ніж до злочинця - правоохоронець обміняв себе на заручницю, яку захопив псих зі зброєю.