Стало відомо, що у четвер, 2 січня, у Миронівському районі Київської області сталася смертельна ДТП з двома жертвами і одним потерпілим, якого терміново госпіталізували. З'ясувалося, що один із загиблих є пожежним рятувальником Головного управління ДСНС у Києві, сержант служби цивільного захисту Микола Тунеєв. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Микола Тунеєв, Інформатор

Так, аварія сталася на трасі між селами Потік і Шандра. Рятувальники Київського гарнізону висловлюють свої щирі співчуття щодо загибелі близького товариша, друга і професіонала. Миколі на момент смерті було 32 роки, він працював в 4-ї Державної пожарноспасательной частини Головного управління ДСНС в столиці.

Згідно з даними копів, чоловік перебував у мікроавтобусі Mercedes Sprinter, який виїхав за межі проїжджої частини та влетів у дерево. Також в результаті ДТП помер 36-річний водій, а 20-річного пасажира госпіталізували у важкому стані.

ДТП на Київщині, Інформатор

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Нагадаємо, що за 11 місяців 2019 року в ДТП загинули 3080 осіб. Кількість загиблих перевищує їх кількість за аналогічний період минулого року.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Рівненщині сталася жахлива аварія — легковик Renault Kangoo зіткнувся з Mercedes-Benz Actros з напівпричепом-цистерною, де був скраплений газ.

Також портал Знай.ua писав, що жахлива подія сталася під Києвом, в районі села Велика Стариця. Група підлітків вирішила покататися на автомобілі і потрапила в криваву аварію, в результаті якої смертельно небезпечні поранення отримала 16-річна дівчина.