У Києві винесли вирок викрадачу позашляховика Lexus RX, який в 2017 році спробував скоїти крадіжку, але потрапив у руки поліції. Про це стало відомо з матеріалів судового засідання.

Як повідомляється, на лаві підсудних опинився керівник відділу продажів «Народної аптеки», у якого на утриманні – двоє маленьких дітей. Навесні 2017 року він побачив, як біля ринку на вулиці Чорнобильській припаркувався дорогий позашляховик Lexus RX з жінкою за кермом. Господиня авто пішла, а чоловікові раптово захотілося спробувати викрасти машину.

Він спеціальним приладом відкрив замок і забрався всередину авто. Однак далеко виїхати йому не вдалося – посеред дороги мотор заглух, спрацювала протиугінна система. Горе-викрадач запанікував, вибіг з авто та кинувся тікати. Однак позаду автомобіля якраз зупинилося авто патрульної поліції. Поліцейські звернули увагу на дивного чоловіка, затримали його і опитали.

Поки поліцейські допитували чоловіка, господиня авто повернулася до свого транспортного засобу, сіла в нього і поїхала додому.

Киянка тільки вдома зрозуміла, що її автомобіль в той день викрадали, коли розповіла про всі дивацтва синові. Запис відеореєстратора підтвердив факт викрадення. Коли господиня прийшла із заявою в поліцію, там вже знали, хто викрадач.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Показати ще

Зловмисника власники авто пробачили, суд присудив йому чотири роки в'язниці з дворічною відстрочкою.

Як передавав Знай.uа на день міста в Запоріжжі автозлодії встановили нечуваний "рекорд".

Крім того, Знай.uа писав про те, що франківчан тероризують знахабнілі квартирні злодії.