Ексглава ДАІ Олександр Єршов, якого затримали за те, що він влаштував у столиці п'яні гонки стверджує, що за кермом автомобіля була його дружина.

Про це повідомляє ТСН.

Ексглава ДАІ Олександр Єршов, якого затримали в стані алкогольного сп'яніння в Києві за гонки по столичних вулицях вважає, що його підставили. Він зізнається, що у вечір інциденту вживав пиво, але за кермом не був.

"Я їхав збоку, на пасажирському сидінні. Сиділа за кермом дружина. І навіть якщо б я вживав якісь спиртні напої, то за кермом збоку не забороняється", – сказав він.

У Києві затримали колишнього начальника ДАІ PITBULL KIEV


Охоронець коттежного містечка підтвердив, що дійсно в той вечір ексглава ДАІ був на пасажирському сидінні, і коли він підходив до машини нібито бачив, що на водійському сидінні була жінка.

Але свідки події стверджують, що за кермом все-таки був Єршов, а дружина приїхала вже після того, як з'явилася поліція. Таким чином вона хотіла виправдати чоловіка, при цьому жінка постійно запитувала у Єршова, що їй потрібно говорити.

"Вона питала: "Так, а що мені говорити?". Він каже: "Ти ж за кермом була". Вона: "Так, ніби я", – розповів один з очевидців.

Нагадаємо, в Києві ведуть розшук двох громадян Казахстану, які повинні були залишити столицю України, але так і не вилетіли з "Борисполя".

Також Знай.uа писав про те, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще