У центрі Києва невідомі побили народного депутата. Столичні правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення".

Про це повідомляє Інформатор.

У середу, 22 січня, у Печерському районі Києва невідомі побили народного депутата. Ця подія сталася на вулиці Хрещатик 15/4. Очевидці розповіли, що нападники втекли на автомобілі Volkswagen і Mercedes.

Ілюстративне фото


Київські правоохоронці ввели в місті оперативний план "Перехоплення". Повідомляється, що даний інцидент стався близько 12:55. Депутата побили, коли він перебував у кафе.

Відомо, що за цією адресою розташовані різні заклади — у тому числі Chicken Kyiv - ресторан Діми Борисова. Але як повідомив директор закладу Chicken Kyiv нічого подібного тут не відбувалося.

Невідомі зникли на двох автомобілях сірого кольору — Volkswagen Multivan АТ 2581 ВТ і Mercedes АА 5869 ІІ. Правоохоронці розшукують підозрюваних.

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради та вбивство його сина: хлопцям трохи більше 20-ти років, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.