Мер Києва Віталій Кличко вирішив поділитися з українцями тим, як виглядає його робочих кабінет, і влаштував для всіх бажаючих віртуальну екскурсію. Відповідне відео він опублікував на Youtube, застосувавши до нього ефект віртуальної реальності.

Тепер будь-хто, у кого є спеціальні окуляри, може «особисто відвідати» робоче місце київського градоначальника.

За словами Кличка, його кабінет — це «центр прийняття рішень». На робочому місці мера – стопки планів вже реалізованих проектів, а також макети готових об'єктів: наприклад, Скляного моста в парку під Аркою дружби народів і Поштова площа після реконструкції.

Крім того, у Кличка є велика цифрова Google-карта, за допомогою якої можна спостерігати за столицею з космосу. На столі градоначальника – телефони для зв'язку з президентом, прем'єр-міністром та іншими чиновниками. Він також похвалився сувенірами, привезеними з інших країн, і м'яч з фіналу Ліги чемпіонів, який проходив у Києві.

Своє робоче крісло Кличка з гумором назвав «електричним» - в ньому складно усидіти, оскільки щодня доводиться протистояти новим викликам. Він також зізнався, що вивчив слово «діджіталізація», щоб над ним не сміялися.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Нагадаємо, активісти на зустрічі з Володимиром Зеленським попросили його підписати указ про звільнення Кличко з посади голови КМДА.

Як повідомляв Знай. ua Пальчевський кинув вдалу підказку Зеленському.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський з гумором оцінив єврейські коріння Зеленського.