У понеділок, 27 січня в селі Дачне під Одесою сталася трагічна аварія - у ДТП потрапили 11 авто.

Подробиці повідомляє Національна поліція області, з'явилося відео з місця.

У повідомленні йдеться, що зіштовхнулися декілька легкових авто, вантажівки, а також автобус Одеса - Київ. Унаслідок ДТП загинув водій автобуса.

Ще кілька людей отримали серйозні травми. Правоохоронці припускають, що аварія сталася через погані погодні умови. Мокрий асфальт і туман ускладнили дорожню ситуацію. На місці ДТП працюють правоохоронні служби.

Аварія на трасі Одеса-Київ, фото: Національна поліція

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

ДТП на трасі Одеса-Київ, фото: Національна поліція

На місці події працює патрульна поліція. Вони встановлюють всі обставини події та вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартний хабар.