У столиці конфлікт між правоохоронцями та бойовиком "ДНР" закінчився криваво. Так, зловмисник дістав пістолет та вистрілив у груди поліцейському.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, стався кривавий інцидент у Деснянському районі міста. Там під час того, коли поліцейські, які були не при виконанні та відпочивали в одному з закладів, підійшов невідомий та спровокував конфлікт. А пізніше і зовсім запропонував продовжити "розмову" на вулиці.

Поліцейські, фото з вільних джерел

Вже на дворі зловмисник спочатку дістав зброю з кишені і направив його на одного з поліцейських, а потім і вистрілив, але сталася осічка. На таке він відреагував агресивно та вистрілив у другого копа, а точніше просто в груди.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Водночас, невідомий знову приставив пістолет до голови першого правоохоронця та знову натиснув на спусковий гачок, але і цього разу зброя дала збій. Після чого нападник втік.

Вже через кілька годин поліцейські розшукали підозрюваного і затримали його. Ним виявився 36-річний раніше судимий уродженець Донецької області, який служив в незаконних збройних формуваннях ДНР, і був командиром розвідки підрозділи ОПЛОТ, брав участь в боях під Дебальцеве та Іловайськом.

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради та вбивство його сина: хлопцям трохи більше 20-ти років, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри