Вчора, 28 січня, в Києві колишній народний депутат України Тетяна Чорновіл вчинила проникнення на територію Державного бюро розслідувань. Про це повідомили в прес-службі відомства, оприлюднивши відповідні докази правопорушення.

Як повідомляється, територія ДБР знаходиться під охороною, однак жінці вдалося перелізти через паркан і колючий дріт, навіть не поранившись, при цьому екс-нардеп була в туфлях на підборах, що не перешкодило їй зробити складний маневр. Щоб не поранитися, вона накрила дріт власною курткою.

Після проникнення Чорновіл вирушила до актового залу, де проходив брифінг першого заступника директора ДБР Олександра Бабікова – відомого як колишній адвокат президента-втікача Віктора Януковича.

Там Чорновіл спробувала зірвати захід, кинувши в голову Бабікова свій мобільний телефон, але їй це не вдалося. Жінку, не зважаючи на її протести, вивели з актового залу.

Як з'ясувалося, Чорновіл не акредитували для участі у брифінгу. Тим не менш, екс-нардеп упевнена, що саме нинішній перший заступник директора ДБР причетний до замаху на неї.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Якщо вина Чорновіл буде доведена, її можуть покарати п'ятьма роками в'язниці.

Нагадаємо, раніше виконуюча обов'язки директора Державного бюро розслідувань Венедіктова Ірина заявила, що обрала свого нового заступника. Отже, ним став адвоката колишнього президента, який прославився втечею з України, Віктора Януковича Олександр Бабіков.

Як повідомляв портал "Знай.uа", перешкод для призначення на посаду заступника голови Державного бюро розслідувань, адвоката президента-втікача Віктора Януковича Олександра Бабікова, у відомстві не виявили.

"Знай.uа" писав, що четвертий президент України Віктор Янукович, який заочно був засуджений до 13 років ув'язнення, вирішив відсиджуватися в Російській Федерації.