Відома волонтерка та учасниця АТО Ася Оброткіна стала жертвою хамтсва київського маршрутника.

Про кричущий випадок дівчина розповіла на своїй сторінці у Facebook.

Маршрутник почав ображати волонтерку та не пускати до транспортного засобу, як тілько побачив посвідчення УБД і ледь не довів її до сліз.

Маршрутник накинувся на волонтерку через посвідчення УБД, фото: facebook

Однак найгірше те, що інцидент із цим самим маршрутником повторився уже наступного дня.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"Це якийсь жах! Сьогодні з квитком на 16.30 із автостанції "Дачна" міста Києва до міста Житомир підходжу до автобуса і здогадайтесь хто там?! Той самий учорашній водій-герой! Який умисно починає мене стібати: "Що Ви сьогодні уже не апаздалі?! Мені сьогодні висаджувати нікого не доведеться?!", я показую посвідчення і квиток та прошу відкрити автобус. Мовчки! А він продовжує мені всід: "Щоб Ви знала ми маємо право взагалі "атошніків" не возити! Нам немає відшкодування за Вас!". Я не витримую і кажу у відповідь: "Мені за те, що Ви сидите кермуєте автобусом а я тягала на собі хлопців, за 5 років війни теж ніхто нічого не відшкодував. І схоже, що тільки МОЄЇ війни. Я зараз викликаю поліцію і чітко Вам пояснять права Учасників Бойових Дій а не "атошніків" та те, як Ви маєте нас перевозити згідно законадавства України". Я сіла в автобус і з несамовитим гнівом та біллю в середині почала думати: "Чи війна справді тільки для мене...для таких, як я та волонтерів? Чи наші заслуги дійсно залишились там на сході а тут ми всі "обнулилися"?". Немає ані слів, ані емоцій, ані стільки сліз щоб пояснити настільки це боляче!!! Українці, влада перестаньте нас цькувати за те, що ми користуємося пільгами, які ми заробили!", - пише волонтерка.

Скріншот facebook

Українці засипали публікацію гнівними коментарями та зійшлися на думці, що ситуацію із перевезеннями потрібно регулювати на державному рівні, щоб ось такі бидло-маршрутники навіть подумати боялися про хамську поведінку.

"Ні, війна не тільки для Вас.Я втратила Сина ,і теж чула відповідь ...не возимо... Дуже боляче що люди не розуміють що це таке....", "Мені неймовірно соромно за таких дятлів, пробачте нас усіх! Ми в безмежному боргу перед вами!", - пишуть користувачі.

Скріншот facebook

Нагадаємо, львів'янка трохи не заплатила життям за проїзд: з маршрутки під колеса легковика.

Також портал "Знай.uа" писав, що поведінка водія маршрутки Луцьк-Трускавець обурила пасажира. Чоловік за кермов постійно лаявся, курив і голосно слухав російську попсу.

Нагадаємо, що в дніпровському трамваї помер чоловік, через це рух зупинили на годину.