Кияни та гості столиці продовжують дивувати дивними витівками в метро. Цього разу привернув увагу пасажирів громадянин, який «з головою» пішов у себе, а точніше – у свою куртку. Фото незвичайного пасажира опублікували в пабліку «Мода Метро Києва».

На фотознімку зображений чоловік, який сховав обличчя в комір куртки і щільно застебнув на собі одяг.

Скрін, соцмережі

«Ховається від коронавіруса», - припустили автори посту. Як відомо, світ охопила паніка через поширення небезпечного вірусу, спалах якого спочатку зареєстрували в Китаї. Станом на 31 січня підступне захворювання забрало вже 213 життів, налічується 9 тисяч 692 випадки зараження по всьому світу, а масштаби епідемії вже перевищили спалах атипової пневмонії, яка лютувала 17 років тому.

У зв'язку з поширенням вірусу ВООЗ рекомендувала ввести надзвичайний стан у всьому світі. Так що не дивно, що деякі особливо вразливі українці намагаються убезпечити себе від зараження всіма доступними способами.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Нагадаємо, Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) визнала коронавірус з Китаю міжнародною надзвичайною ситуацією.

Як повідомляв портал Знай.uа, китайський сайт AliExpress зупинив доставку товару у зв'язку зі смертельним коронавірусом.

Також портал Знай.uа писав, як смертоносний коронавірус з Китаю виглядає під мікроскопом.