Закоханим киянам та гостям міста на День Святого Валентина підготували сюрприз - прохзд буде безкоштовним у обмін на приємну маніпуляцію.

День святого Валентина: источник mag.relax.by/

Подробиці повідомляє пресслужба "Київпастранс" на воїй сторінці у Facebook.

У повідомленні йдеться, що 14 лютого, у День усіх закоханих, КП "Київпастранс" подарує безкоштовний проїзд у столичному фунікулері у обмін на обійми чи поцілунок.

"Друзі, подорожуйте з коханням вільно! Чекаємо на вас із 08:00 до 09:00. Адже саме у цей час, за дослідженнями місцевого купідона, найбільше закоханих", – зазначили у Київпастранс.

Популярні новини зараз

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Скріншот Facebook

Також у пасажирів буде можливість виграти проїзний квиток на три види транспорту, додаткову інформацію щодо умов розіграшу повідомлять найближчими днями.

Нагадаємо, свято закоханих - найромантичніше, ніжне і незабутнє свято в році. Відзначити 14 лютого в компанії приємної людини або коханого - мрія будь-якої людини.

Також "Знай.ua" писав про те, що день Святого Валентина прийнято вважати найромантичнішим святом. І не лише на території України, а і в усьому світі.

Також "Знай.ua" повідомляв, що в мережі розгорівся сатиричний скандал через безглузду роботу відомого дизайнера Клер Уейт Келлер.