У Києві п'яний чоловік врізався в легковик.

Відповідне відео опублікували в соціальній мережі facebook в спільноті "Київ Оперативний".

Так, стало відомо, що п'яний водій створив аварійну ситуацію на дорозі через що відбулося зіткнення двох автомобілів. На місце події викликали наряд патрульної поліції.

Скріншоти


Патрульні прибули на місце аварії і намагалися поговорити з водієм, але той відмовився виходити із автомобіля. Саме тому правоохоронцям довелося застосувати силу, щоб витягнути його з авто.

На відео видно, що водій авто ледве тримається на ногах. Після того, як копи витягли водія авто, з машини вийшла його пасажирка. Вона теж перебувала в стані алкогольного сп'яніння і не могла стояти на ногах, тому відразу ж впала.

Скріншоти


Водія авто посадили в автомобіль патрульних і направили в найближче відділення поліції для подальшого з'ясування всіх обставин події.

Популярні новини зараз

Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

Нагадаємо, що в Запоріжжі сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого виявилася заблокована траса, що веде до аеропорту.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , львівської військовий збив людину, слідчі ДБР вже почали розслідування обставин смертельної аварії.

Також "Знай.uа" писав, що під Києвом затримали рекордно п'яного водія - чоловік влетів у припарковану машину і намагався втекти.