Випадок крайньої жорстокості стався у столиці. Відтак, від рук двох знайомих дівчат постраждала школярка, яку жорстокого побили просто на вулиці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, подія мала місце вулиці Жмеринській. Саме там дівчину, яка поверталася додому, зустріли на вулиці двоє знайомих дівчат. А вже під час спілкування між ними виник словесний конфлікт, який переріс у жорстоку бійку – дівчину били і руками, і ногами.

Окрім цього, побиття школярки неповнолітні зловмисниці зняли на відео, а пізніше і зовсім злили в мережу. Наразі правоохоронці вже знайшли відповідний відеоролик та розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження).

Відтак, санкція статті передбачає штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи до 200 годин або виправні роботи на строк до одного року.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Нагадаємо, що в Запоріжжі сталася аварія, в результаті якого виявилася заблокована траса, що веде до аеропорту.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , львівської військовий збив людину, слідчі ДБР вже почали розслідування обставин смертельної аварії.

Також "Знай.uа" писав, що під Києвом затримали рекордно п'яного водія - чоловік влетів у припарковану машину і намагався втекти.