Під Києвом колона з далекобійники страйкує через нову системи видачі дозволів через яку перевізники проводять у чергах по кілька діб.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, на Одеській трасі під Києвом страйкують далекобійники. Вже утворилася ціла колона з фур і на кожній машині висить плакат "Чиновники - не знущайтеся над автоперевізниками.

Скріншоти


Далекобійники вийшли на протест через нову систему видачі дозволів на перевезення. Ця система збільшує час на перетин кордону. Через нововведення водії вантажівок тепер проводять багато часу у величезних чергах на кордоні. Також вони скаржаться на те, що таких черг на кордоні раніше ніколи не було.

Скріншоти


Варто відзначити, що черех протест далекобійників проїзд на цій ділянці дорозі ускладнено. Коли відновиться нормальний проїзд - невідомо.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Скріншоти

Нагадаємо, що питання проїзду школярів у дні навчання весь час турбує львівських батьків.

Як повідомляв портал Знай.іа в патрульній поліції Львова надали звіт про безпечні вулиці, на яких найчастіше трапляються дорожньо-транспортні пригоди за участю пішоходів.

Також Знай.іа писав про те, що в Запоріжжя люди просять запустити автобуси: маршрутки не зупиняються, доводиться ходити пішки.