У Києві на мосту Метро сталася погоня зі стріляниною. Про це розповіли у столичній поліції.

Водій авто, яке правоохоронці зупинили для перевірки на Броварському проспекті, спробував втекти від правоохоронців – ті під час зупинки машини помітили в салоні пістолет. Один із спецпризначенців встиг застрибнути в машину та спробував затримати водія. Щоб зупинити авто порушника, поліцейські змушені були стріляти йому по колесах.

Втікача вдалося затримати - він виявився іноземним громадянином 1981 року народження.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Фото: ГУ НП

У спільноті «Київ. Оперативний» у Facebook зазначають, що це ще не кінець цієї історії. За їхніми джерелами, трохи раніше той же автомобіль, який затримали на мосту Метро, фігурував у справі про крадіжку із супермаркету у Броварах. Тоді чоловік та його супутниця винесли у рюкзаку товарів на 2,5 тисячі гривень.

Фото: «Київ. Оперативний»

«За інформацією із наших джерел фігурантом погоні із стріляниною, якого зупинили поблизу із мостом Метро, є та сама автівка, яка раніше засвітилася на крадіжці із супермаркету у Броварах», - написали автори посту.

«Може він ще й фари п*здив? Там начебто теж чорний джип фігурував», «А ще, напевно, і Шеремета завалив», - припускають коментатори.

«Тобто йому пред'являть - не погоня з відстрілюванням, а крадіжка продуктів на суму 2 тисячі гривень?» «Ішов з награбованими кіндерами», «Щупайте кінці у СБУ та МВС - такі опецьки самі по собі не працюють», - додають користувачі.

Нагадаємо, що у Харкові засудять трьох комунальників за загибель колеги при аварії на теплових мережах.

Як повідомляв портал Знай.ua, вночі 1 січня в Києві пролунали постріли. Масова бійка, яка переросла в криваву стрілянину, сталася на вулиці Великій Васильківській.

Також портал Знай.ua писав, що за 2019 рік Київ потрясли вбивства, які розбурхали всю Україну.