У Києві суд вдруге розпочав розгляд справи жінки, яка заморила голодом свою маленьку дитину. Про це повідомили у столичній прокуратурі № 1.

Зазначається, що справу розглядає Голосіївський районний суд Києва. Обвинувачена у серпні 2019 року була визнана винною у тому, що на 11 днів покинула без нагляду та їжі у зачиненій квартирі своїх двох дітей: однорічного хлопчика та дворічну дівчинку.

Молодша дитина померла з голоду, старшу медикам вдалося врятувати. Тоді жінці присудили покарання у виді восьми років позбавлення волі, відповідно до ч. 3 ст. 135 КК України (залишення в небезпеці).

Скрін, столична прокуратура № 1

Однак сторона обвинувачення наполягла на більш серйозному покаранні – довічному ув’язненні, за п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство малолітньої дитини), та подала на апеляцію.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

У грудні 2019 року Київським апеляційним судом скаргу прокуратури було підтримано, а перший вирок Голосіївського райсуду скасовано.

«Вбивцям дітей - максимальний термін покарання. Дякую усім справжнім людям з прокуратури! Доведіть справу», «Це не мати. Це відьма», - обурюються коментатори під повідомленням прокуратури у Facebook.

Нагадаємо, що відділ комунікації поліції Львівській області повідомляє, що на одній з вулиць міста Яворів знайшли 2-річного малюка, який гуляв без супроводу дорослих.

Як повідомляв Знай.uа на Франківщині 30-річний чоловік попався на вудку шахраїв. Чоловік думав, що купує трактор, а в результаті залишився ні з чим.

Знай.uа писав, що у Запоріжжі горе-мати замкнула виснажених дітей в квартирі і "забула".