У Києві в одному зі спортзалів Солом'янського району сталася стрілянина, в результаті якої поранення отримав екс-член ВО "Свобода" Олександр Чорнопищук. Про це повідомляє видання «Букви», посилаючись на власні джерела.

Наголошується, що раніше Чорнопищук виконував обов'язки помічника депутата Київської міськради Святослава Кутняка.

Того, хто стріляв у нього, впізнали – ним виявився Георгій Бариленко, колишній керівники столичного осередку молодіжної організації “Сокіл” і помічник депутата Київради від фракції “Свобода” Володимира Назаренка.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Фото: «Літери»

Причиною конфлікту, як припускають, могли стати розбіжності в позиціях обох соратників депутатів. Раніше ряди столичного відділення «Свободи» покинули Левченко і деякі з його однопартійців. Після цього з Одеси в Київ нібито прибув Бариленко, «завдання якого – протистояти екс-свободівцям».

Раніше під час засідання постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства Назаренко навмисно пошкодив мікрофон Кутняку, за що його звинуватили в хуліганстві.

Нагадаємо, у Харкові копи розстріляли компанію друзів, які "зависали" в полі

Як повідомляв портал Знай.ua в Одесі схопили передбачуваного вбивцю хірурга Андрія Сотника, якого жорстоко розстріляли в Києві

Також Знай.uа писав Київ сколихнула трагедія в поліклініці