Ділянка дороги довжиною в два кілометри обійдеться Київському міському бюджету в 1,1 мільярд гривень. Про це на своїй сторінці в Facebook написав позафракційний депутат Київради Олександр Пабат.

За його словами, йдеться про ділянку Великої Кільцевої дороги від вулиці Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської. Там повинна бути побудована транспортна розв'язка, і кошторисна вартість будівельних робіт вже перевищила мільярд гривень. Він зазначив, що, для порівняння, будівництво гімназії “Ерудит” обійшлося місту в 231 мільйон гривень. На гроші, виділені на 2 км дороги, можна побудувати кілька таких гімназій, або шкіл, або садків, або «сучасних багаторівневих розв'язок».

При цьому замість «ультрасучасної споруди, яка розведе скажений потік транспорту відразу в декількох напрямках і на різних рівнях», за такі гроші передбачено проведення робіт по добудові двох шляхопроводів через вулицю Богатирську і залізницю, насип земляного полотна і переобладнання інженерних мереж: газопроводу, електромереж, очисних споруд дощової каналізації.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Фото: Олександр Пабат, Facebook

«Пишуть, що Шулявський міст на 1,7 млрд гривень потягне (замість 0,6 спочатку запланованих). А тут майже така ж розв'язка плюс 1,8 км дороги та "всього" за 1,13 млрд гривень! Ще мільярд додадуть, як пити дати…», - пишуть в коментарях до посту.

Нагадаємо, Кличко довів киян до чортиків через Шулявський міст, комунальників спіймали на мокрій справі: "Де**ли".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Шулявський шляхопровід офіційно став "Мостом ганьби": фотофакт.

Також "Знай.uа" писав, на Шулявському мосту пролунав потужний вибух: люди в паніці тікали хто куди.