У Києві дотримання вимог з перевезення пасажирів у громадському транспорті контролюватимуть правоохоронці. Про це повідомили у Національній поліції України.

За словами очільника Нацполіції Ігоря Клименка, такі заходи вживатимуть у Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові, Києві та Київській області. Вже створено мобільні групи поліцейських, які мають перевіряти кількість людей у салоні транспортного засобу, наявність медичних масок у водіїв і т. д.

Клименко також додав, що міжміські та міжрегіональні перевезення заборонено. Так само заборонені пасажирські перевезення залізницею. У межах міста дозволено перевозити громадським транспортом не більше десятка осіб за один рейс.

Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Термін дії обмежень – попередньо, до 3 квітня, тобто до кінця карантину. У поліції пообіцяли, що у випадку виявлення правопорушення будуть діяти згідно з вимогами закону про карантин.

«На Чернігівщині стоять, а***вають з натовпу, на обличчях написано "аби не відхопити". Вчора в 14-му тролейбусі їхали штук 20 гвардійців, маски аж дві на натовп», - пишуть у коментарях до посту українці.

Як повідомляв Знай.ua якщо ви думали, що в Україні карантин тільки на пару тижнів, то ви глибоко помиляєтеся. Українцям розповіли, чого дійсно варто чекати від коронавіруса і від карантину в цілому.

Також Знай.uа писав, українці наплювали на всі правила і закони, набивали маршрутки, навіть якщо їх виштовхували силою. Ні про які маски та ізоляції навіть мова не йшла, в мережу просочилися відео всього цього хаосу в країні.

Нагадаємо, «Голодні ігри» в Україні доведеться скасувати. Державна митна служба повідомила, що не допустить голоду, а українців не залишать без продуктів. Все будуть завозити в необхідних кількостях.