За рішенням міської влади Києва, з понеділка, 23 березня, у столиці буде призупинено пасажирські перевезення у всіх видах наземного транспорту. Однак для окремих категорій громадян діятиме особливий режим перевезень. Про це повідомили у КМДА, публікуючи карти спеціальних маршрутів та їх перелік.

Як зазначається, скористатися послугами громадського транспорту в умовах карантину зможуть ті громадяни, які працюють на стратегічно важливих підприємствах міста та забезпечують його нормальну життєдіяльність – працівники аптек, медики, силовики, рятувальники, комунальники, продавці продовольчих магазинів, і т. д.

Щоб скористатися послугами громадського транспорту, представникам цих категорій населення необхідно мати при собі відповідне посвідчення, перепустку, документи, що підтверджують особу та засоби особистого захисту – медичну маску або респіратор.

Видавати перепустки повинні на місцях працевлаштування громадян, додали у КГГА. Решту мешканців столиці просять залишатися вдома та не порушувати карантинного режиму.

Додамо, що «Київпастранс» запустив шість автобусних спеціальних маршрутів, п’ять тролейбусних та шість трамвайних.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Скрін, КМДА

Скрін, КМДА

Як повідомляв Знай.ua, складно добиратися на роботу під час карантину не лише лікарям, але і працівників продовольчих магазинів. Тому популярним супермаркетам, в яких працює багато персоналу, доводиться змінити графік роботи. Ми розповіли коли вони тепер будуть відкриті.

Також Знай.ua писав, після введення карантину багатьох українців почали звільняти з робіт або змушувати писання заяву самим, але це не законно. Українським працівникам розповіли, куди звертатися для захисту своїх прав.

Нагадаємо, зараз у багатьох людей буде чимало вільного часу, особливо у студентів і школярів. Але цей час можна зайняти весело – багато ігор тепер безкоштовні.