Нічні прогулянки по Києву на період карантину за коронавирусу хочуть заборонити. На думку начальника столичного управління Національної поліції Андрія Крищенко, це допоможе боротися з мародерством в місті.

Як відзначають в Національній поліції, після того, як більшість столичних закладів припинили свою діяльність у зв'язку з карантином, у столиці активізувалися злодії, які користуються безлюдністю та грабують залишені без нагляду кіоски та магазинчики.

Щоб боротися з такими протиправними діями, в Києві планують ввести комендантську годину – повна заборона на пересування по вулицях у нічний час доби.

"Заборона на пересування по вулицях у нічний час допоможе боротися з мародерством в період карантину", - впевнені в Нацполиции.

Стежити за виконанням приписів комендантської години будуть наряди правоохоронців.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що зараз знаходиться в одній зі столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Також портал Знай.иа писав, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей.

Нагадаємо, компанія "Укрпошта" під час карантину може частково змінювати умови доставки, вручення і безкоштовно зберігати реєструються у відділення об'єкти відправлення.