З кожним днем кількість хворих на коронавірус в Києві зростає. Щоденно про такі зміни повідомляє на регулярних брифінгах мер столиці Віталій Кличко.

Великою проблемою стоїть питання про те, як збираються хоронити померлих від цієї страшної інфекції. Кореспонденти порталу ASPI неодноразово намагалися за останні дні березня зв'язатися з керівництвом комунальних кладовищ, а також і з керівництвом крематорію. Кожен раз у відповідь говорили лише одне: "Надсилайте письмовий запит, у нас наразі немає ніяких даних від керівництва міста".

В результаті вдалося з'ясувати, що ще 23 березня 2020 року відбулося засідання комісії з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Києві. Крім введених протиепідемічних заходів у підсумковому документі, підписаному Миколою Поворозником та Романом Ткачуком, міститься пункт №6. Саме він визначає, як будуть поховані жертви COVID-19. Було ухвалено рішення, що їх будуть ховати в патологоанатомічних мішках, цю інформацію повинні будуть донести до всіх керівників підприємств, які надають ритуальні послуги в Києві. Контроль за виконанням цього пункту покладено на Дмитра Володимировича Науменка, керівника Департаменту житлово-комунальної інфраструктури київської держадміністрації.

документ, скріншот

документ, скріншот

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

документ, скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Розтин та дезінфекція – як в Україні ховатимуть загиблих від коронавірусу

Як повідомляє портал «Знай.uа» В Україні ще одна смерть – жінка з підозрою на коронавірус померла в лікарні

Також «Знай.uа " писав, що Скількох людей підозрюють на коронавірус в Україні — у МОЗ назвали точні цифри