Мер Києва заявляє, що розуміє побоювання киян, що буде введений більш суворий режиму карантину, але звертає увагу на Китай, який саме жорсткими обмеженнями зупинив розповсюдження вірусу.

Київський міський голова Віталій Кличко заявляє, що в разі погіршення ситуації столиця буде посилювати свої обмежувальні заходи. Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив під час брифінгу, відповідаючи на запитання кореспондентів, чи може стати реальністю впровадження заборони на в’їзд та виїзд з Києва особистому транспорту.

Кличко, скріншот з відео

«Ми вже пішли на низку достатньо сурових обмежень виключно з метою зупинити розповсюдження хвороби. Ми обмежили в’їзд/виїзд з міста громадського транспорту, ми обмежили пересування людей в місті, ми закрили ресторани, кафе тощо. Тепер громадським транспортом користуються лише ті пасажири, від роботи яких залежить життєдіяльність нашого міста.Ці обмеження, я переконаний, дали результат», - сказав київський голова.

Кличко сказав, що розуміє побоювання людей, що буде введений більш суворий режим, але звернув увагу на Китай, який саме жорсткими обмеженнями зупинив розповсюдження хвороби.

«Тому в разі погіршення ситуації ми будемо вимушені посилювати інші заходи виключно для того, щоб розповсюдження інфекції не відбувалось. Тим більше, на жаль, не всі громадяни виконують правила….Якими будуть ці посилення обмежень – ми будемо виходити виключно із ситуації», - заявив Кличко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Показати ще

Нагадаємо, раніше Поки Київ на карантині, у Кличка "під шумок" коронавірусу взялися за МАФи

Як повідомляє портал «Знай.uа» Коронавірус на Київщині - в яких районах найбільше лютує інфекція, карта

Також «Знай.uа " писав, що Брифінг Віталія Кличка: кияни недовірливо ставляться до слів мера щодо перевірок