У Києві жінка посеред вулиці продавала засоби індивідуального захисту з націнкою у десять разів. Про це повідомляє «Муніципальна Варта Києва» у Facebook, публікуючи відповідне відео.

«Це пані Наталя! Вирішила трохи підзаробити під час епідемії! Свій джип завантажила антисептиками, рукавичками, масками і продавала з націнкою в 10 разів серед вулиці на Подолі в Києві! Муніципальна варта конфіскувала все і склала протокол на 17 тисяч гривень», - написали в спільноті.

«Ні, щоб все безкоштовно передати лікарням! Так ні, їй мало, треба ще грошей!», «Круто… а конфіскований товар у цьому випадку куди прямує?», «Розстріляти, як в Китаї», «В Китаї б розстріляли на місці... Ні одна падлюка і не подумала б таке робити...», «Вважаю, тим, хто заробляє на короні, треба допомогти і працевлаштовувати в лікарні медсестрами, нянями, прибиральницями - в лікарні з хворими на коронавірус», - пишуть о коментарях обурені кияни.

«Так десь вона це все взяла! Хто і де їй продав товар в такій кількості? Треба карати всіх, хто брав участь у цьому ланцюгу», «Гроші, гроші будь-якою ціною, хворе суспільство», - додають вони.

Нагадаємо, раніше Коронавірус не страшний! Львів'яни показали Садовому, де роздобути маски, потужне відео.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Обережно, в мережі продають використані маски — любителі нажитися на чужому горі не дрімають.

Також «Знай.ua» писав, що "Дихати нічим!" Харківським медикам замість масок почепили "душогубки".