У ніч на понеділок, 30 березня, у Києві поліцейські помітили жінку, яка перелізла через металеву огорожу мосту і стояла, ледь тримаючись за поручні. Ймовірно, вона хотіла покінчити з життям самогубством.

У результаті правоохоронці встигли вчасно і врятували від суїциду жінку. Про інцидент повідомляє прес-служба поліції Києва.

Відомо, що інцидент стався вночі. Правоохоронці побачили жінку, яка стояла за металевою огорожею мосту, ледь тримаючись за поручні. За лічені секунди поліцейські Артем Гайдай і Максим Зінченко схопили її.

За словами жінки, вона намагалася покінчити з собою через сімейні негаразди. Інспектори психологічно підтримували та заспокоїли її. Від медичної допомоги лікарів жінка відмовилася.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо, в Києві кур'єра служби доставки Glovo застали за небезпечним заняттям – хлопець з фірмовим рюкзаком за спиною їхав на велосипеді, тримаючись однією рукою за драбину тролейбусу.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністра фінансів федеральної землі Гессена Томаса Шефера, який боровся з коронавірусом, знайшли мертвим на залізничних шляхах.

Також портал Знай.uа писав, що в Польщі лікар покінчив з собою, коли дізнався, що заразився коронавірусом.