В Україні викрито жінку, яка виготовляла та поширювала порноматеріали за участі її малолітньої дочки. Про це повідомляє Департамент кіберполіції Національної поліції України.

Як зазначається, мешканку Вільногірська Дніпропетровської області затримано. 42-річна жінка промишляла виготовленням вдома дитячої порнографії, використовуючи власну чотирирічну дочку. За одне таке відео вона отримувала від тисячі доларів, злочинна діяльність тривала понад два роки.

Ринком збуту її продукції були тематичні закриті чати, крім того, вона надсилала ролики в особисті повідомлення замовникам.

Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Зловмисницю затримали у її власному помешканні, у неї вилучено комп’ютерну техніку, мобільні телефони та обладнання для зйомок роликів. За скоєне їй загрожує до десяти років тюремного ув’язнення.

«Судити в першу чергу тих, хто купує, попит народжує пропозицію. А матусю до стінки, щоб інші навіть думати боялися», «Для таких потрібно створити окреме приміщення, не тільки з коронавірусом, але і з чумою», «Це не жінка, і не мати, це худоба на двох копитах. Та ще й виходить, що ґвалтування дитини відбувалося з двох років її життя??? Оскільки на наше правосуддя особливо не можна сподіватися, я бажаю цій худобі, щоб її власна донька їй через роки організувала "нещасний випадок" за своє зламане життя, спалила цю мерзоту живцем, обдавши перед цим її добряче кип'ятком», - не стримують своїх емоцій у коментарях українці.

Нагадаємо, раніше росіянки жорстоко поплатилися за зйомки в порно-кліпі Тілля Ліндеманна: "не шкода", якщо вб'ють.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Ліндеманна після порно-скандалу помітили дивне тату, що набив фаворит Лободи.

Також "Знай.ua" писав, коронавірус "закрив" Київ на карантин.