Кабінет міністрів України дозволив людям, які знаходяться на самоізоляції виходити з будинку у випадку крайньої необхідності.

Так стало відомо, що напередодні Кабмін вирішив дозволити хворим коронавірусом ходити в магазин та аптеку. Тепер ті, хто знаходяться на самоізоляції (хворіють коронавірусом або спілкувалися з зараженим), можуть виходити з дому, але тільки у невідкладному випадку.

Але при цьому їм необхідно дотримуватися певних правил. На вулиці варто дотримуватись правил особистого захисту, а також дотримуватися відстані не менше 1,5 метра. Також людям варто використовувати медичні маски. При цьому Кабмін не визначає, що саме мається на увазі під невідкладним випадком.

медики, скріншот з відео


Українці неоднозначно відреагували на таке розпорядження Кабміну.

"Тримайтеся ближче до людей з перегаром. Біля них стерильно", "Зупиніть планету, я зійду!! Це щоб уже всі точно боялися на вулицю носа вистромити?", " Яка маячня. Ось прям вони будуть тримати дистанцію. Особливо в магазині. Там людей просиш тримати дистанцію хоча-б біля кас, так ні лізуть один одному на голову, дихають один одному в потилицю типу так швидше", "Немає слів!!!!", " у них криша поїхала?!", "Значить нам сидіти вдома,не виходити без потреби,а хворі будуть шастати скрізь", "Вони і так ходили де хотіли", "А до цього вони не ходили, дотримувалися закону прям", "Як ніби вони б питали?", - такі коментарі залишили користувачі мережі під новиною.

Скріншоти

Скріншоти

Популярні новини зараз

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Скріншоти

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скільки українців залишилися без роботи через карантин, названі точні цифри.

Як повідомляв портал Знай.uа" , Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні.

Також Знай.uа" писав, що Верховна Рада ухвалила закон про земельний ринок українці, які сидять вдома "вскипятили" мережу.