Мешканці Лівого берега Києва скаржаться на жахливий запах гару і постійний смог, який висить над містом. Про це повідомляють у телеграм-каналі «Київ сьогодні».

«На Лівому березі Києва стоїть смог і неприємний запах. Мер столиці Віталій Кличко пояснив це підпалом сухої трави. Рятувальники більше сотні разів виїжджали на гасіння пожеж в тому районі», - пишуть автори поста в соцмережі.

Фото: «Київ сьогодні»

«Нічим дихати. Вийшов на балкон і задихнувся від запаху гару», «Нас викурюють з будинків, хоча сказали сидіти на карантині», «Знайти б цих паліїв і їм руки повідбивати», «У мене астма, а кожну ніч над районом висить густий смог. Ці люди ні про кого, крім себе, не думають!», - пишуть коментатори.

«Цікаво, чим ці палії пояснюють свої дії? Невже все заради того, щоб позбутися від сухостою? Скільки тварин гине, і людям дихати нічим», - додають городяни.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

«Вогнем було охоплено понад 27 гектарів. У всіх випадках причиною загоряння був людський фактор», - зазначає столичний градоначальник. Він звернувся до киян і жителів навколишніх населених пунктів з проханням не палити траву і листя.

Нагадаємо, в мережі показали фото врятованого зайчика після куріння сухостою

Як повідомляв портал Знай.ua палії знищили перлину природи України -долину нарцисів

Також Знай.uа писав, рятувальники відкриють полювання на паліїв листя