У Києві знайшли і оштрафували за порушення карантинного режиму дівчину, яка нещодавно прибула з Бангкока. Про це розповів заступник голови Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляється, дівчина Ладимира Басова прибула до Києва з-за кордону 29 березня, при цьому погодившись перебувати в добровільній самоізоляції. Адреса, за якою вона зобов'язувалася перебувати, як виявилося, належала її бабусі і дідусю в Миколаєві.

Замість того, щоб дотримуватися обмеження, дівчина гуляла по столиці з друзями, а свої пригоди знімала на фото і відео, публікуючи в соцмережах. Однак читачі не оцінили такої безпечності і зробили Ладмирі зауваження.

Поліція також оцінила її дії як протиправні, правоохоронці розшукали горе-тусовщицю і повідомили їй про вчинення адміністративного правопорушення, за яке загрожує в 17 тисяч гривень.

У разі, якщо дівчина виявиться зараженою коронавірусом, їй загрожує серйозне покарання, аж до тюремного ув'язнення.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

«Вона ж сама сказала, мізки і я - теж несумісні речі», «Так треба з усіма, хто порушує режим карантину! Красуня! Гуляти їй захотілося», «Їм не тільки штрафи впаяти потрібно, але і відправити працювати санітарками в лікарнях», «Ось тому в Миколаївській області немає інфікованих», - пишуть коментатори.

Нагадаємо, що в Київ пообіцяли доставити препарат, який показав результати при лікуванні захворювання Covid-19.

Як повідомляв портал "Знай.uа", гравець Челсі Каллум Хадсон-Одои розповів про боротьбу з коронавірусом.

Також "Знай.uа" писав, що київські двори заполонили люди в скафандрах" і зробили "це" під покровом ночі в період карантину.