У Києві, незважаючи на карантинні заходи, продовжують працювати так звані наливайки і кіоски з продажу алкоголю. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний», публікуючи відеокадри, зняті біля ринків на вулицях Щербаківського та Салютної.

На опублікованих кадрах – магазини з продажу алкоголю, які безперешкодно заходять покупці.

«Це магазини першої необхідності. Можна так сказати, аптеки 777», «Така ху*ня по всьому Києву», «Цей кіоск працює один на всю країну! Сюди вночі приїжджають люди з Харкова, Одеси, Ужгорода, Маріуполя та отоварюються! Згляньтеся народ!» «Ну так... Каву не можна, водяру з пивом можна», - сміються кияни.

«У Солом'янському районі всі розливайки працюють і ломбарди, масок в аптеках немає, зате бухло річкою на будь-який смак», «Для людей горілка, рідкий хліб, а пиво рідка ковбаса, от і роблять бутерброди. Продукти харчування, а що?», «На Якуба Коласа теж працюють пивняки. По одному заходять. Що в цьому такого?», «Це продукти харчування!!! Головне - заходьте в масочке!», - додають вони.

Нагадаємо, раніше Туристка з Таїланду "погуляла" у Києві на 17 тисяч всупереч карантину, - "Я і мізки – речі несумісні"

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Прогулявся парком або забув маску – що робити, коли до вас підійшов коп і хоче "впаяти" штраф

Також «Знай.ua» писав, що На Львівщині копи оштрафували сотні порушників карантину - мінус дві зарплати за маску