У Київській області можуть продовжити карантин до осені, якщо люди не будуть дотримуватись обмежень.

На Київщині карантинні заходи для боротьби з поширенням коронавірусної інфекції можуть продовжити до осені. Про це 9 квітня на брифінгу заявив виконуючий обов'язки голови КОДА Василь Володін.

Чиновник підкреслив, що продовження карантину відбудеться в тому випадку, якщо люди і далі будуть ігнорувати раніше введені обмеження. Крім того, вже 11-12 квітня в Київській області максимально обмежать пересування людей.

Карантин - Київ, фото з Фейсбук

"Також нагадую, що в суботу та неділю в області, швидше за все, буде введений режим максимального обмеження пересування. Прошу в ці дні не виходити з дому. Якщо ви це зробите, то ситуацію утримаємо і почнемо виходити з карантину вже в травні цього року. В іншому випадку є ризики, що карантин триватиме до осені цього року," – сказав Володін.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Станом на 9 квітня в Київській області діагноз коронавірус підтвердили у 133 осіб. А в Україні станом на ранок 9 квітня зафіксовано 1 тис. 892 випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко поскаржився на киян, масово "забили" на карантин - "маски де?"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Київ "завалив" режим карантину - натовпи людей з масками на підборідді, люте свавілля показали одним відео

Також «Знай.uа " писав, що Киян обурив багатий вибір дефіцитного товару в популярній аптеці - "заробляють мільйони на пандемії"