У Києві можуть закрити на карантин через коронавіруса цілу лікарню. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко під час свого онлайн-брифінгу.

"Щодо інформації, яка з'явилася в ЗМІ про нібито закриття міської лікарні № 6 - медзаклад продовжує надавати допомогу пацієнтам, які раніше поступили в терміновому порядку. Але нових пацієнтів не приймає", - наголосив Кличко, зазначивши, що серед хворих - 15 медпрацівників цієї лікарні.

Раніше про це було відомо лише з повідомлень у ЗМІ. За попередніми даними, на карантин через спалах Covid-19 закрита Київська лікарня №6. Відзначається, що позитивні результати ПЛР-тестів на наявність коронавирусной інфекції отримали всі співробітники неврологічного, кардіологічного відділень, а також відділення терапії.

В даний час немає інформації про те, скільки пацієнтів і лікарів знаходяться в медичному закладі. Також немає офіційного підтвердження того, що лікарні дійсно закрили на карантин. Раніше у КМДА зазначили, що готові закривати на карантин підприємства і установи, в яких будуть виявлені хворі коронавірусом.

Наголошується, що лікарня розташована на території Медмістечка, по проспекту Любомира Гузара.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Нагадаємо, раніше Чим небезпечні прогулянки з температурою: розповідаємо про наслідки

Як повідомляє портал «Знай.ua» Як позбутися від кашлю - 5 засобів для усунення мокротиння в горлі

Також «Знай.ua» писав, що Харків'ян приголомшили фото з лікарні, "готової" до боротьби з епідемією, - "краще здохнути відразу"