В ніч з п'ятниці на суботу, з 17 на 18 квітня, в Києві сталася велика пожежа в яхт-клубі «Рів'єра Ріверсайд». Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» у соцмережі Facebook.

За попередніми даними, займання стали відомо близько 23:00. Передбачається, що можливою причиною загоряння міг стати автомобіль на електриці, який заряджався неподалік. Таку версію озвучує автор посту, проте не всі з нею згодні.

«На одному з відео видно, як неподалік від місця загоряння стоїть електромобіль, який заряджався в цьому місці. Можливо, саме це і стало причиною загоряння. Пожежа дійсно серйозна, будемо сподіватися, що обійдеться без постраждалих», — написав автор відео.

«Жерсть… що не годину, так пожежі по всьому Києву... про травички і шашлички вже мовчимо... бідні дітки і всі люди, цілодобово в квартирах і ще ці пожежі!», «Та ну, дід палив листя, яка там зарядка. С*ка, на** цю дичину з випадковостями впарювати, все у вогні... люди, що відбувається?», «Вже такі підпали нагадують афери зі страховкою... Блін, такий час, тільки погане і думаєш...», - пишуть в коментарях.

«Що ж відбувається? Ми взагалі виживемо до кінця 2020-го?», «Вчора був день Пожежної охорони. По ходу хлопці розважалися, як могли. Спочатку ресторан на озері, потім яхт-клуб на Дніпрі», - припускають деякі коментатори.

Популярні новини зараз

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Нагадаємо, до чого довели пожежі в Чорнобильській зоні, радіаційний фон і концентрація цезію у повітрі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Чорнобиль третю добу знищує безжалісний вогонь, тушкують десятки гектарів з повітря відео.

Також Знай.uа писав, Національний парк "Синевир" постраждав від спалювання трави – вогонь знищив унікальну екосистему. У результаті пожежі повністю згоріли дві споруди на території природного парку.