У Київській області, на березі річки Ірпінь, між селами Білогородка та Гнатівка, помітили двох підпалювачів. Відповідне відео розмістили у спільноті «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

На опублікованих кадрах – двоє молодих людей на скутерах, які обабіч ґрунтової дороги спостерігають за тим, як вогонь розходиться сухим очеретом. За словами правоохоронців, ці молоді люди лише за останню добу вчинили вже три навмисних підпали.

«Прошу допомогти зробити цих виродків відомими і тим самим - опізнати їх! Підпалили очерети на березі річки Ірпінь, між селами Білогородка та Гнатівка. Як тільки почули про поліцію - дружно змилися. Поліцейські, які прибули на виклик, сказали, що це вже третій підпал за день саме цієї парочки на скутерах, - зазначає автор відео.

«Їм за це платять. Це диверсія. Руками ушльопків», «За сигналом телефону вичислити елементарно, хто знаходився в цьому квадраті», «Думаю, поліції не складе труднощів знайти їх...», «Думаю, не по своїй волі вони підпалили. Їх змусили, а ще краще, заплатили», «Це все замовлене... 100%», - вважають обурені українці.

Нагадаємо, в Києві на вулиці Краківській сталася пожежа, яка пошкодила відразу дев'ять автомобілів.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..."

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, страшна пожежа перетворила харківський "Барабашово" на попіл – згоріло десятки магазинів.

Також портал Знай.uа писав, в село Дівички Переяслав-Хмельницького району Київської області рятувальники погасили пожежу поблизу військових складів.