На Житомирщині, де зараз вирують масштабні лісові пожежі, автомобіль рятувальників не зміг подолати перешкоду у вигляді переправи через водойму поблизу села Нижня Рудня. Відповідні кадри опублікували у спільноті «Київ оперативний» у соцмережі Facebook.

«Ох, і мости... І як по такому мосту могла проїхати пожежна автівка, щоб загасити пожежу в селі Нижня Рудня (Житомирська область)?», - пишуть автори посту.

«Це питання ви здавайте голові села Нижня Рудня», «Села, які горять, в такому ж стані, як і цей міст. Природа просто зобов'язана була очистити цю територію від людського занедбання», - впевнені деякі коментатори.

Фото: «Київ оперативний»

«Треба було як всі місцеві, вжууух. А вони дир-дир-дир», «Цей міст, напевно, полонені німці після війни будували...», «Бідні хлопці, які не згори так втопитися, - додають українці.

Популярні новини зараз

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Показати ще

«У пожежних повинна бути актуальна карта, як дістатися до будь-якого довіреного їм об'єкта. Періодично перевіряти мости, дороги і так далі. Косяк пожежних. У перервах між пожежами треба було не в карти грати, а роботою займатися», «Там і пішки стрьомно ходити, напевно, було», «Нормально, це Україна!», - впевнений дехто.

«Зате Італії антисептик відправили», - обурюються у коментарях.

Нагадаємо, в Києві на вулиці Краківській сталася пожежа, яка пошкодила відразу дев'ять автомобілів.

Як повідомляв портал Знай.uа, страшна пожежа перетворила харківський "Барабашово" на попіл – згоріло десятки магазинів.

Також портал Знай.uа писав, в село Дівички Переяслав-Хмельницького району Київської області рятувальники погасили пожежу поблизу військових складів.