На Київщині затримали чоловіка, якого підозрюють у причетності до підпалів у Бородянському районі. Про це повідомили у Національній поліції регіону.

Зазначається, що підпалювачу загрожує до п’яти років тюрми або штраф до 153 тисяч гривень. Як вдалося встановити, 29-річний мешканець селища Червоний Ріг підпалив сміття на своєму подвір’ї. Проте незабаром пориви вітру рознесли полум’я на сухі дерева та кущі поблизу. Внаслідок розповсюдження пожежі вогнем було знищено сусідські господарські будівлі та огорожу. Після цього пожежа перекинулася на володіння інших сусідів та ліс поблизу села.

Ліквідовувати пожежу довелося рятувальникам, на місце події виїхали правоохоронці. Із винуватцем підпалу проводять слідчі дії.

«Треба, щоб такі люди на тому місці де спалили там посадили дерева нові. А не тюрма.... толку», «Видно, що хвилюється, але все одно говорить як з папірця», «От не вірю, що він це зробив, так чітко за стандартом слова вимовляє, сільський житель скаже зовсім інакше. Значить, рильце в пушку, ось і пішов на догоду», «Справжніх паліїв в студію. А цього поверніть в його подвір'я», «Зрозуміти і пробачити!», - коментують українці.

Нагадаємо, Український режисер показав біль палаючої Чорнобильської зони, - "війна людини і природи".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пожежа в Чорнобилі "зжерла" гектари лісу, українську Австралії показали сумними фото.

Також Знай.uа" писав, що Слідом за Чорнобильською зоною вогонь нещадно атакував ще одну область – знищує села і ліси.