На Київ насуваются грози і шквальній вітер.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

У Києві в понеділок, 4 травня очікуються грози та шквальний вітер. За прогнозами синоптиків, пориви вітру будуть досягати 15-24 м/с. Також синоптики прогнозують град.

У зв'язку з погодними умовами оголошено підвищений, жовтий рівень небезпеки. Зазначимо, що у випадку сильних поривів вітру необхідно щільно зачинити всі вікна і прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні.

Погода, фото pxhere


Також на вулицях варто триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев (особливо тополь), та не паркувати під ними машини.

Міська влада також нагадує киянам про необхідність дотримуватися протиепідемічні заходи та обмеження та не виходити з дому без крайньої на те необхідності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Популярні новини зараз

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , прогноз погоди на завтра - до України підбирається травневий дощ, готуйте гумові чоботи і парасольки.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS краща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без сигарет.