Під Києвом, у Яготинському районі, автомобіль марки «Таврія» врізався у відбійник на трасі. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Київської області.

Правоохоронці припускають, що причиною аварії міг стати людський фактор – 18-річний водій через втому заснув за кермом та втратив керування автомобілем. В поліції додають, що подібні випадки останнім часом почастішали.

Зазначається, що ДТП сталася вранці у неділю, 17 травня, на 114-му кілометрі автодороги Київ – Харків – Довжанський. Автомобіль «надягнуло» на відбійник, як на шампур, однак водієві та його пасажиру поталанило – вони залишилися живими. Їх госпіталізували із незначними ушкодженнями. Щоб витягнути людей із понівеченого авто, рятувальникам довелося розрізати його.

Фото: Патрульна поліція

Фото: Патрульна поліція

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Фото: Патрульна поліція

Фото: Патрульна поліція

«Таврію розірвало в хлам, ніби із фольги... зате не "бляха"...», «Та вони в титанових костюмах народилися», - дивуються коментатори.

«Симпатичний кабріолет вийшов», «Це не «Таврія» погана, це у МНСників інструмент хороший!», - додають інші користувачі мережі.

Нагадаємо, раніше У Києві копи прибули на ДТП і "зібрали урожай" нетверезих водіїв, - "Троє з п'яти - п'яні в дрова"

Як повідомляє портал "Знай.uа" У Києві знову тріщать труби, центр столиці залитий окропом, - пекельне відео вуличної "сауни"

Також Знай.uа писав, що потужна злива в Києві пустив людей і машини вплав - столиця перетворилася на підводний човен